Over HAP

hapfoods-cow-banner

Handelsbedrijf HAP

Ons handelsbedrijf is in 1990 opgericht als HAP Foods Holland B.V. In die tijd legden wij ons volledig toe op het exporteren van bevroren vleesproducten. Door onze groeiende kennis van de markten en producten, groeiden we uit tot een grote internationale speler met een sterke reputatie voor betrouwbaarheid en integriteit. 


Inmiddels hebben wij een aantal uitstekende langetermijnrelaties opgebouwd, met een selecte – en groeiende – groep leveranciers en klanten. Omdat onze traders op dagelijkse basis contact hebben met leveranciers, importeurs en klanten, hebben wij continu een actueel beeld van de wereldwijde trends en markten. Dit maakt het mogelijk om een grote diversiteit aan te bieden tegen zeer competitieve tarieven, het hele jaar door. Bezorgd tot aan uw voordeur.

HAP Foods HAP Trading HAP Forwarding

Logistieke afdeling

Op de logistieke afdeling werken onze ervaren medewerkers samen met vooraanstaande rederijen, expediteurs, transporteurs en vrieshuizen. Ons efficiënte logistieke netwerk stelt ons in staat ladingen altijd op tijd en voorzien van correcte handelsdocumenten te bezorgen. Door de grote volumes genieten wij in in heel de wereld lage vracht- en vrieshuistarieven, waardoor wij de kostprijzen voor uw producten laag kunnen houden. Voor direct contact met de logistieke afdeling belt u +31 (0) 78 - 619 78 88.

Bij HAP werken 16 mensen dagelijks om de internationale stroom van goederen van en naar onze klanten in goede (en snelle) banen te leiden.

HAP International

Saanichton, BC
Canada

Phone: +1 250 8001365

E-mail: info@hapfoods.com